Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

BenQ gamer projektor újdonságok: X3100i és X500i


2023. szeptember

 

Az új BenQ X sorozatú, lenyűgöző gamer projektorok

példátlan részletgazdagságot nyújtanak a játékosoknak

 

EINDHOVEN, HOLLANDIA, 2023. SZEPTEMBER 21. - A BenQ, a világ vezető DLP 4K projektormárkája, és a digitális életmód eszközök innovátora ma két vadonatúj 4K HDR okosprojektort hozott a piacra Európában az AAA konzolos játékokhoz, amelyeket arra optimalizáltak, hogy a játékosok példátlan szintű in-game audiovizuális részletekben merülhessenek el otthonuk bármely helyiségében.

 

A 2022-es év legmenőbb játékprojektora, a BenQ X3000i után nyomban kibocsátott új X3100i és X500i a BenQ játékélményt megváltoztató, részletgazdagságot javító engine-jével rendelkezik, amely a projektorra optimalizált HDR-PRO, CinematicColor és CinematicSound technológiákat egyesítve páratlan játékélményt nyújt a korábban elérhetőnél nagyobb részletességgel.

 

“Az új X sorozatú játékprojektoraink forradalmasítják a nagyképernyős játékpiacot a valódi 4K HDR audiovizuális teljesítményükkel és az alacsony bemeneti késleltetéssel – mint az AAA játékok egyedülálló érzékelési platformja a különféle beállításokban”, mondta Conway Lee, a BenQ Corporation elnöke. “A zászlóshajó X3100i kompromisszumok nélküli, tökéletes álomjátéktermeket hoz létre, az X500i pedig bármilyen kis helyiséget is játékzónává változtat.”

 

Az X sorozat kiemelkedő jellemzője a BenQ újszerű, játékon belüli részletfinomító technológiája, amely tökéletesen magával ragadó játékélményt kínál, tele váratlanul feltáruló részletekkel és valósághűséggel. A valódi 4K HDR ultra nagy felbontás a 8,3 millió különálló képponttal kiegészíti a saját fejlesztésű, projektorra optimalizált HDR-PRO technológiát, amely az SSI Dynamic Black és a HDR Tone Mapping technikákat használja az élénk kontraszt és az élethű sötét árnyalatok előállításához, megmutatva a bonyolult részleteket még dim beállítások esetében is. A mozi színvonalú BenQ CinematicColor technológia pedig a 4LED nagy fényerejét és színterjedelmét használja ki a látványos színvisszaadás érdekében, a finom árnyalatok szuperszéles színtartományának akár 100%-os DCI-P3 lefedettségével.

 

A játékban való elmerülés érdekében a precízen hangolt BenQ CinematicSound az X sorozatú projektorral játszó gamereket irányított hangzással veszi körül az innovatív szimmetrikus treVolo meghajtóknak és a dedikált jelfeldolgozó áramkörnek köszönhetően, ezáltal virtuális 3D-s térbeli hangkörnyezetet hozva létre, amely tele van kidolgozott, élethű hanghatásokkal, valamint telt, gazdag mély- és középhangokkal a játékon belüli varázslatos hangulathoz. A világ legalacsonyabb, 4,16 ms* bemeneti késleltetése révén az X sorozatú vizuális és hangrendszerek késedelem nélkül biztosítják a játékosok számára az azonnali érzékelést és reagálást a sima győzelmek érdekében.

 

*X3100i támogatás: 4,2ms@240Hz / 8,33ms@120Hz 1080p / 16,9ms@60Hz 4K&2K. A válaszidő minimalizálása érdekében állítsa át a digitális beállításokat (pl. keystone, overscan stb.) 0-ra.

 

Az X sorozatú gamer projektorok kiválóan illeszkednek bármelyik játékrendszerhez, és tökéletes testreszabhatóságot kínálnak a role playing / shooter / sports / racing játékmódokkal, az automatikus játékmóddal (Auto Game Mode), amely felismeri és optimalizálja a bemeneti késleltetést és az audiovizuális beállításokat az egyes konzolokhoz, a SettingXChange funkcióval, amely az előre beállított színmódok menet közbeni váltását teszi lehetővé az egyes játékcímekhez, valamint egy praktikus beépített FPS célzókereszttel a pontos célzáshoz.

 

Ezen felül a BenQ X sorozatú gamer projektorok Google-tanúsítvánnyal ellátott Android TV-vel és beépített Netflix-szel rendelkeznek, ezáltal megnyitva a végtelen szórakozás lehetőségét, beleértve a streaming alkalmazásokat, filmeket, show-műsorokat, sporteseményeket és még több játékot, az eARC és S/PDIF támogatás pedig a teljes felbontású eredeti hang továbbítását biztosítja külső hangrendszerre.

A futurisztikus stílusú, a játék lényegét megtestesítő X sorozatú gamer projektorokat célzottan az egyszerű, rugalmas telepítéshez tervezték, a megfelelő vetítési arányokkal, objektívmozgatással (lens shift)* vagy 2D trapézkorrekcióval és digitális zoommal, hogy megteremtsék a teljes “álomjáték csodaországot”, kialakítsanak egy kis gaming szobát, vagy bárhol egy spontán gaming sarkot.

 

*Függőleges objektívmozgatás, csak az X3100i esetében.

 

Ha többet szeretne megtudni a BenQ projektorokról, kérjük, látogasson el a következő weboldalra: 

https://www.benq.eu/en-eu/projector.html

# # #

 

  • A BenQ Corporation-ről

A BenQ Corporation a "Bringing Enjoyment 'N' Quality to Life" (Élvezetet és minőséget hozni az életbe) vállalati politikára alapozva a világon a humántechnológiai megoldások vezető szolgáltatója, amelynek célja, hogy a fogyasztók életének minden aspektusát magasabb szintre emelje és gazdagítsa. E meglátás megvalósítása érdekében a vállalat azokra a szempontokra helyezi a hangsúlyt, amelyek napjainkban a legfontosabbak az embereknek - életmód, üzlet, egészségügy és oktatás -, abban a reményben, hogy mindenki számára eszközöket biztosít a jobb élethez, a hatékonyság növeléséhez, az egészségesebb élethez és a tanulás fejlesztéséhez. Ezek az eszközök magukban foglalják az emberközpontú termékek és beágyazott technológiák elragadóan széles portfólióját, amely a digitális projektoroktól a monitorokig, interaktív nagyméretű kijelzőkig, audio termékekig, és világítástechnikáig terjed. Mert ez számít.

 

  • A BenQ Group-ról

A BenQ Group egy több mint 25 milliárd dolláros konglomerátum, amely 30-nál több független vállalatból áll, amelyek több mint 30 országban, számos iparágban tevékenykednek, és összesen több mint 100 000 alkalmazottat foglalkoztatnak. A csoport minden egyes tagja elismert vezető szerepet tölt be a saját területén, hozzájárulva a BenQ csoport hatalmas erőforrásaihoz, széles körű kutatás-fejlesztéséhez, és különálló stratégiai erősségeihez. Az egyes vállalatok vertikális szakosodásának kihasználásával a horizontális piacokon való valódi méretarányok megteremtése érdekében a BenQ Csoport egy rendkívül hatékony értékláncot irányít, amely páratlan képességekkel bír kritikus komponensek és világszínvonalú megoldások fejlesztésére a következő iparágakban: LCD monitorok, projektorok, egészségügy, 5G hálózatok, zöld energia, finomított vegyszerek és korszerű anyagok, világítás, IC-tervezés, precíziós alkatrészek, rendszerintegráció, branded business és szolgáltatás. A Csoport elkötelezett a nyereséges és fenntartható üzleti tevékenységek iránt, amelyek osztják a régóta fennálló nézetét: "Bringing Enjoyment 'N' Quality to Life" (Élvezetet és minőséget hozni az életbe).

A BenQ Csoport a következő vállalatokból áll: BenQ Corporation, Qisda Corporation, AU Optronics Corporation, Darfon Electronics Corporation, BenQ Materials Corp., BenQ Guru Corp., BenQ Medical Center, BenQ Medical Technology Corp., BenQ AB DentCare Corp., BenQ Dialysis Technology Corp., K2 international medical inc., DFI Inc., Partner Tech Corp., Data Image Corp., MetaAge Corp., ACE PILLAR Co., LTD., Alpha Networks Inc., Hitron Technologies Inc., Lextar Electronics Corp., és Raydium Semiconductor Corp.

‹‹‹ További Hírek