Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

BenQ GV1: sokoldalú, hordozható LED projektor


2019. január

 

A BenQ még decemberben bemutatta (Eindhoven, Hollandia) legújabb hordozható LED projektorát, a GV1-et, amely új utat mutat a digitális életstílus hódolóinak, a vezeték nélküli nagyképernyős szórakozás felé. Az akkumulátorról működő GV1 projektor kompakt és könnyű, amellyel filmeket, videókat vetíthet, közösségi médiát, zenét jeleníthet meg Wi-Fi-n, Bluetooth-on vagy USB-C-n keresztül, telepítési nehézségek és kapcsolódási problémák nélkül.

 

proj-gv1.png

 

„A GV1 egy szórakoztató erőmű, amely egy kávéscsésze méretű dobozba van csomagolva”, mondta Steve Chu, a BenQ Europe elnöke. „Kábelek nélkül, vagy akár Wi-Fi-n keresztül is azonnal, bárhol kezdheti a szuper méretű audiovizuális vetítést, így megnyílhat egy új világ a sokrétű szórakoztatási lehetőségek előtt a különféle életstílus kedvelőnek.”

 

A GV1 hordozhatósága és az azonnali készenlét korlátlan új utakat tár fel a felhasználók számára, hogy széleskörű szórakozást élvezhessenek, különféle helyzetekben, mint például családi főzéseknél, baráti összejöveteleken, munkahelyi együttműködéskor, vagy akár az edzések során.

 

A GV1 kényelmesen beállítható, 15 ˚-os dőlésszögig billenthető, nagyfelbontású objektívje lehetővé teszi, hogy maximálisan 100”-os vetített képet 77 cm-rel kényelmes magasságba emelhesse. Az automata trapézkorrekció funkcióval együtt a GV1 optimalizált képminőséget eredményez minden beállítási nehézség nélkül.

 

A GV1 zavartalan szórakozást biztosít a kétsávos Wi-Fi és Bluetooth kapcsolaton keresztül, valamint közvetlen hot spottal, vezeték nélküli vetítési képességet, ha Wi-Fi hálózat nem érhető el. Ezenkívül a GV1 egy USB-C portot is tartalmaz, amely képes az adathordozóról a DisplayPort-on keresztül továbbítani a megjeleníteni kívánt tartalmat az USB-n keresztül (DisplayPort alternatív móddal), és képes közvetlenül az USB-C flash meghajtók tartalmát olvasni és lejátszani.

 

Az 5 wattos hangszóróval felszerelt GV1 akár hordozható Bluetooth hangszóróként is üzemel, amihez mindössze egy gombnyomásra van szükség. A 3 órás akkumulátor-üzemidő ideális a vezetékeket mellőző összejövetelekhez, egész estés családi filmes éjszakákhoz és azonnali szórakozáshoz.

 

A legtartósabb, a digitális mozik 90%-ban alkalmazott, 2015-ben Oscar-díjat nyert Digital Light Processing technológiával felszerelt GV1 hosszantartó DLP képminőséget, pontos színeket és borotvaéles tisztaságot kombinál a 30.000 órás LED fényforrás karbantartásmentes élettartamával.

 

A BenQ GV1-ről további információ a https://www.benq.hu/product/projector/gv1  weboldalon található.

 

A GV1 Európa-szerte 2019 első negyedévében kerül a boltokba, nettó 349 eurós javasolt fogyasztói áron.

 

Forrás: BenQ

‹‹‹ További Hírek