Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

BenQ MW665+ és MX666+: az első NFC-képes üzleti projektorok


2015. február 9.

 

A BYOD (Bring Your Own Device – Hozd a saját készüléked!) filozófia jegyében a BenQ olyan új üzleti projektorokat hozott ki, amelyekkel az NFC (Near Field Communication) technológia segítségével vezeték nélkül tarthatnak prezentációkat a legkülönbözőbb szakemberek és üzletemberek. A két új modell az MW665+ és az MX666+.

 

Egy Androidos NFC-képes eszközzel és a tapNshow alkalmazással máris megjeleníthető az okostelefon vagy tablet képe a projektorral. Tekintettel az okoseszközök mai elterjedtségére, szükségszerű volt olyan megoldások keresése, amelyekkel gyorsan és egyszerűen létrehozható a vezeték nélküli vetítés lehetősége. Erre dolgozott ki többféle megoldást a BenQ.

 

A Quick Wireless NFC csomag

Az MW665+ vagy az MX666+ vezeték nélküli üzleti projektorok alaptartozéka a Quick Wireless NFC csomag, amely magában foglal egy NFC vezeték nélküli dongle-t, egy NFC kártyát, NFC matricát és egy Quick USB eszközt. Gyors és egyszerűen telepíthető a vezeték nélküli megjelenítés, gyakorlatilag bármely eszközre, legyen szó notebookról, táblagépről vagy okostelefonról. A használat a következő: csatlakoztassuk az NFC vezeték nélküli dongle-t a projektorhoz, érintsük hozzá NFC-képes eszközünket, majd töltsük le a tapNshow és a QPresenter Pro alkalmazást. A mennyezetre szerelt projektorok használatakor érintsük meg az NFC kártyát vagy a matricát az előadás megkezdéséhez. Mindkettő olyan helyre helyezhető, hogy könnyedén megtörténhessen a párosítás. Minden egyes NFC matrica és kártya egyedülálló SSID-vel rendelkezik, amely csak a kiválasztott projektorral képes kapcsolódni, így a megfelelő tartalom mindig a megfelelő projektoron jelenik meg, hibamentesen. tapNshow NFC matrica-csomag is elérhető nagyrendezvényekhez vagy elveszett kártyák pótlására.

 

Dongle-QPro: a vezeték nélküli VGA kapcsolat

A tapNshow vezeték nélküli vetítési megoldás részeként a vezeték nélküli VGA Dongle-QPro lehetőséget ad az eladóknak, hogy ne a nehéz notebookjaikkal járják a rendezvényeket. Ehelyett a gyorsan és könnyedén telepíthető, bármilyen vezetékes projektorral használható Dongle-QPro a megoldás. A telepítéshez egy VGA kábelvégre és Internetre van szükség. A vezeték nélküli vetítés létrehozásához a legjobb megoldás, ha egy NFC-képes okos eszköz teremt kapcsolatot a dongle-lal. A beépített NFC kapcsolódik az Android NFC-képes eszközhöz, majd a projektorhoz, mindössze egyetlen érintéssel.

A másik lehetőség, ha a dongle-t először a projektor VGA kábeléhez csatlakoztatjuk, majd az okoseszközzel vezeték nélküli hálózatra felcsatlakozunk, mintha vezeték nélküli USB dongle lenne. Ezeken a kapcsolódásokon keresztül az előadó bármikor elérheti pl. a Dropbox-ban tárolt dokumentumait. A Dongle-QPro energiaellátásáról a BenQ Power Bank gondoskodik, amely alaptartozéka a csomagoknak, és USB-n keresztül csatlakoztatható.

 

A BenQ MW665+ és az MX666+ projektorok alapfelszereltségként tartalmazzák a Quick Wireless NFC csomagot, és már 2014. decemberétől elérhetőek. A Dongle-QPro 2015. januárjában jelent meg. Tovább információért kérjük, látogassa meg a www.BenQ.com weboldalt.

 

benq_nfc.jpg

‹‹‹ További Hírek