Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

BenQ sRGB Colorific projektorcsalád


2015. május 29.

 

A BenQ America kihozta a 100%-os sRGB Colorific projektorok teljes termékvonalát. Az új család az sRGB színteret használja, azaz azt az ipari szabványt, amely biztosítja a kamerák, a nyomtatók, az Internet, az okostelefonok, a monitorok színpontosságát. A felhasználó így konzisztens módon láthatja a munkáját, akár telefonról, akár vetítőernyőről van szó.

 

A P-sorozatú professzionális projektorok (PU9730 és PU9530) 7000, illetve 6000 ANSI lumen fényerőt nyújtanak, felbontásuk WUXGA. Az auditóriumokban is használható két modell 360 fokban elforgatható, a zoom, a fókusz és az objektív mozgatása motoros; LAN porton keresztül vezérelhetők, és a csatlakozók között megtaláljuk a HDBaseT-t is. A felhasználó hét opcionális objektív közül választhat, és a színtárcsa is cserélhető.

 

Az S-sorozatú professzionális modellek (SU964 és SU922) fényereje 6500, illetve 5000 ANSI lumen, a kontrasztarány 8300:1, ill. 3000:1, a natív felbontás Full HD.

Mind a négy új típus gazdag csatlakozófelülettel rendelkezik (két HDMI, HDBaseT stb.), a zoom 1,5-szeres, van függőleges és vízszintes lens shift és geometriai korrekció. A LAN csatlakozás kompatibilis a Crestron Roomview, a PJLink és az AMX rendszerekkel.

 

BenQ2.jpg

‹‹‹ További Hírek