Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

BenQ W1350 otthoni szórakoztató projektor


2015. március 6.

 

A W1350 a BenQ legújabb otthoni projektora a lehető legnagyobb telepítési rugalmasságot és egyszerű használatot kínál, továbbá olyan funkciókat, mint az oldalról történő vetítés, a rövid vetítési távolság, a rugalmas zoom, az objektívmozgatás vagy a vezeték nélküli Full HD kit és az MHL (Mobile High-Definition Link) csatlakozás.

A W1350 ideális eszköz a minőségi családi szórakoztatásra. A projektor egy gombnyomásra szórakoztató központtá alakítja át a nappalit, akár konzolos játékhoz, vagy filmek, videók vetítéséhez.

 

Nagy kép - közelről

A BenQ rövid vetítési távolságú technológiájának köszönhetően, a W1350 projektorral mindössze 3 méter távolságból 100”-os képet vetíthet. Az elhelyezési rugalmasságot növeli az 1,5x-es zoom jelenti (a vetítési távolság 1,5:1 tartományban változtatható), valamint az objektívmozgatás (lens shift), amellyel függőlegesen 120% és 148% között emelhetjük az objektívet, vagyis átépítés nélkül „mozgathatjuk” el az útból a bútorokat, megtakarítva az átépítési költségeket. Hasznos funkció még a vízszintes trapézkorrekcióval megvalósítható oldalsó vetítési lehetőség, amelynek köszönhetően bármely sarokban vagy szabad helyen működtethetjük a projektort.

 

Gallery_PJT_w1350_05image.jpg

 

Képminőség világos környezetben és sötétben

A 6-os sebességű, RGBRGB szegmensekből álló színkerékkel, kiegészítve a BrilliantColor technológiával a projektor lenyűgöző Full HD minőségű képet vetít. Ez a vezeték nélküli projektor további meglepetéseket tartogat, ugyanis a BenQ saját fejlesztésű, Full HD felbontásra optimalizált, 12 üveg lencsetagból álló, alacsony szórású bevonattal rendelkező objektívje, és a DarkChip3 kontraszt-teljesítménye még a legsötétebb színeknél is kiváló minőséget produkál. A W1350 ISFccc professzionális vetítési kalibrációja akár éjszakai, akár nappali környezetben alkalmazkodik a fényviszonyokhoz az „ISF Day and Night” üzemmódoknak köszönhetően. Végül, a játékosok is elmerülhetnek egy gyors válaszidejű, késleltetés-mentes, élénk színekkel megjelenített – akár gyors mozgású vagy mozgásérzékelős – játékélményben.

A projektor csatlakozókban igencsak gazdag, találunk rajta két HDMI portot (az egyik MHL-kompatibilis), VGA, kompozit videó és komponens videó bemeneteket, két hangbemenetet és egy hangkimenetet, USB(A) és mini-USB(B) csatlakozókat, RS232 vezérlőportot, továbbá 12 V-os trigger kimenetet.

 

Gallery_PJT_w1350_08image.jpg

 

Kábelek nélkül

Legyen Ön film- vagy sportrajongó, esetleg játékfanatikus, a W1350 telepítéséhez kevés erőfeszítésre van szüksége, hogy elérje a maximális nagyképernyős szórakoztatást. Az újgenerációs vezeték nélküli, egygombos BenQ otthoni csomag segítéségével a szülők elvonulhatnak a gyerekektől, és bármely szobában élvezhetik kedvenc filmjeiket. A W1350 projektorhoz külön megvásárolható csomag tömörítetlen Full HD tartalom lejátszását teszi lehetővé, akár 3D-ben is! Emellett, a W1350 plug-and-play mobil szórakoztató koncepciója lehetővé teszi – kábeles vagy harmadik gyártótól származó vezeték nélküli megoldással – a folyamatos és hibátlan digitális tartalomlejátszást bármely MHL kompatibilis mobil eszközről. Nincs szükség arra, hogy kezelje a számítógépét, sőt még foteljét sem kell elhagynia, mivel a projektor távvezérlőjével elérhet minden tartalmat. Végül, de nem utolsó sorban, a W1350 könnyen kezelhető, intuitív felhasználói felülete annyira magától értetődő, hogy azt bárki képes használni.

 

SmartEco – intelligens energiatakarékosság

A W1350 nemcsak a telepítéskor kínál takarékos megoldást, hanem használatkor is. A BenQ SmartEco technológiája nemcsak csökkenti a TCO értékét (a fenntartási költségeket), hanem – a vetítésnek megfelelően – optimalizálja az energiafelhasználást. Ezzel az innovatív megoldással kompromisszumoktól mentes fényerőt, kitűnő képminőséget és optimalizált lámpa-élettartamot kaphatunk. Még a nagyfelhasználók, mint az iskolák vagy vállalatok is legalább 70% energiát takaríthatnak meg a lámpa fogyasztásán, valamint csökkenthetik a karbantartási költségeket, miközben kiemelkedően élénk vizuális élményt visznek az előadásaikba.

A W1350 otthoni projektor februártól lesz kapható Európában. További információért, kérjük, látogassa meg a BenQ.eu weboldalt.

 

(Forrás: BenQ)

‹‹‹ További Hírek