Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

Canon 4K lézerprojektor prototípus az ITEC-en


2016. április

 

A Canon a májusi ITEC szakkiállításon és vásáron (május 17-19, London) fogja bemutatni 4K felbontású lézerprojektorát. Az új Full HD lézerprojektorok márciusi megjelentetése után meglepetésnek számít a 4K változat, noha a Canon 4K LCoS chipje egy lámpás projektortípusban már megjelent (XEED 4K500ST). Az új lézerprojektorról egyelőre nincs közelebbi információnk.

 

Egy másik esemény: két Canon XEED 4K500ST installációs projektor (ez hagyományos lámpás típus) összekapcsolásával azt is bemutatja, hogy a Canon 4K projektorok mennyire élethű szimulációs élményt képesek nyújtani, például ultrarealisztikus repülőszimulációknál. A két projektor képéből összeállított 8K-s videó a Canon képillesztő technológiájának (edge blending) köszönhetően jött létre.

 

A szimulációs kiképzéseknél fontos a valós helyzetek teljesen élethű megjelenítése. Az ilyen feladatokra tökéletesen alkalmas a Canon XEED 4K500ST, mely rendkívüli felbontást és kiváló képminőséget nyújt amellett, hogy ez a világ legkisebb és legkönnyebb 4K installációs projektora. 

 

„Az objektívek fejlesztése során szerzett tapasztalatunknak köszönhetően képesek vagyunk kiszolgálni a szimulációs ipar egyedi követelményeit” – mondta Andreas Herrnböck, a Canon Europe Vizuális Kommunikációs üzletágának Európai Üzletfejlesztési Vezetője. „A Canon folyamatos K+F beruházásaival közvetlenül reagál a vevői igényekre. Állandó párbeszédet folytatunk a vevőinkkel, ami hatalmas segítség a termékfejlesztésnél. Úgy gondolom, a 4K felbontás és a lézertechnológia kombinálása új dimenziót nyit a szimulációs eszközök területén.”

 

Canon_logo.jpg

‹‹‹ További Hírek