Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

Captiva lézer-foszfor projektorok a Christie-től


2015. augusztus 22.

 

A Christie ultrarövid vetítési távolságú lézer-foszfor projektorokkal lepte meg az idei Infocomm látogatóit. A Captiva család két tagja: a Full HD natív felbontású DHD400S, és a speciális „ultra wide”, 16:6 (2,67:1) natív formátumú, azaz 1920 x 720 pixel natív felbontású DUW350S, mindkettő egychipes DLP technológiát használ. A megcélzott szegmensek: kereskedelem (üzletek), oktatási intézmények, múzeumok stb.

 

Mindkét projektor fényereje 3000 lumen körüli, a vetítési arány 0,25:1, vagyis 2 m széles képet fél méter távolságból tudnak vetíteni. A készülékek különlegesen csendes működésűek, a lézer-foszfor fényforrás a szokásos 20.000 óra élettartamú, a maximális fényerőt másodpercek alatt elérik, és kikapcsoláskor nincs szükségük visszahűtési időre.

 

A felhasználást tekintve rendhagyó a Cinemascope (21:9) formátumnál is szélesebb natív formátumú DUW350S, amelynél a vetített képen egyszerre több alkalmazás, és egyszerre látható több ablak. Tárgyalótermekben és osztálytermekben ez rendkívül hasznos lehet. Tulajdonképpen a kétprojektoros (széles) vetítést helyettesítheti, és egyúttal fölöslegessé teszi az edge blendinget.

 

Christie-Captiva.jpg

‹‹‹ További Hírek