Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

Casio újdonság: Ultra Short Throw projektor


2014. június 23.

 

A Casio a Green Slim, a Standard, a Pro és a Short Throw hibrid projektorcsaládok kifejlesztője hosszabb idő után most egy új modellel lepte meg a piacot: az XJ-UT310WN ultrarövid vetítési távolságú vetítővel. Az új készülék különösen hasznosnak tűnik az oktatás területén. Ez a projektor kb. 2 m átlójú képet tud vetíteni mindössze 27 cm távolságból.

 

Természetesen a készülék mindazon elönyös tulajdonságokat mutatja, amelyeket a Casio többi LED/lézer hibrid projektora: hosszú fényforrás élettartam, költséghatékony üzemeltetés, alacsony TCO.

Néhány adat: 3100 ANSI lumen fényerő, WXGA natív felbontás, integrálhatóság az iskolai hálózatba. 

 

Speciálisan az XJ-UT310WN-hez fejlesztettek egy applikációt, amely a jövő tanóráit nagy mértékben átalakíthatja. Lehetővé teszi a körszerű médiumok, mint a tabletek és okostelefonok bevonását a tanításba – ez számtalan lehetőséget ad az interaktív együttműködésre a tanár és a diókok között. Az osztályterem bármely részéből vezeték nélkül vetíthető a prezentáció, azaz az  előadó szabadon mozoghat az egész teremben, és kapcsolatot tarthat egyenként is a hallgatókkal.

 

A Casio app tartalmaz egy távvezérlőt is, ha netán nem lenne kéznél a projektor saját távvezérlője. Az app ezen kívül lehetővé teszi egy külön feldolgozott tartalom integrálását a prezentációba, valós időben és közvetlenül bemutatva. Webtartalom szintén valós időben integrálható tableten vagy okostelefono keresztül, ha van Internet-elérés.

 

casioUST.jpg

‹‹‹ További Hírek