Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

Christie alkalmazás: Virtual Remote Projector App


Szeptember 18.

 

A standard infravörös távvezérlő alternatívájaként a Christie bejelentette a most kifejlesztett Virtual Remote Projektor alkalmazást, amely Android platformra készült, és alkalmas a Christie összes „M” és „J” sorozatú projektorának vezeték nélküli vezérlésére.

 

A cég szerint az alkalmazás ideális az élő rendezvényekhez, a szakmai kiállításokhoz és a vetített mapping-hez. A Virtual Remote App a Wi-Fi projektorvezérlés alternatívája, miközben megőrzi a standard IR vezérlés képességeit. Az alkalmazás vizuális interfészt is kínál az összes csatlakoztatott projektorhoz, és képes elmenteni és betölteni projektorcsoportokat.

A Virtual Remote App nagyon rugalmas, és bárhonnan használható. A felhasználó megkeresheti a hálózaton elérhető projektorokat, és hozzáadhatja a csoporthoz, vagy kézzel megadhatja a kívánt projektor IP címét. A Google Play-ről ingyenesen letölthető.

 

christielogo.jpg

‹‹‹ További Hírek