Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

Christie Boxer 4K30


2015. március 9.

 

A Christie új Boxer sorozatának első tagja egyesíti a relatíve kicsi, könnyű, de mégis robusztus kivitelt a lehető legnagyobb fényerővel, natív pixelszámmal és a 3-chipes DLP minőséggel. Egyaránt alkalmas rental and staging feladatokra, és fixen telepített vetítésre, pl. koncerteken, szórakoztató központokban, projection mapping projektekben, planetáriumokban, múzeumokban stb.

 

A 4K30 6 db 450 W-os higanylámpájával 30.000 lumen fényteljesítményre képes (a kép közepén). A tömege nem éri el a 68 kg-os, ami azt jelenti, hogy két ember kényelmesen szállíthatja. A natív felbontás 4K, képfeldolgozás pedig a díjnyertes Christie TruLife technológiával történik.

A lámpák 2 db háromlámpás kazettában vannak, a felhasználó a lámpák lefutott üzemidejét és sorozatszámát az NFC kommunikáció segítségével minden egyes lámpa esetében ellenőrizheti, ami nyilvánvalóan egyszerűsíti az élettartam követését és a gyors cserét. A Boxer 4K30 és a Boxer család többi tagja minden irányban pozícionálható, vetíthet lefelé, fölfelé vagy tetszőleges szögben.

 

A csatlakoztathatóság teljesnek mondható: 3G-SDI, HDbaseT, DisplayPort, DVI-I, HDMI, VGA és 5BNC megtalálható rajta. Van még egy LCD preview kijelző is, teljes objektívkészlet, és saját beépített toolbox. A 4K30-est ez év áprilisától szállítja a cég.

 

Christie_Boxer.jpg

‹‹‹ További Hírek