Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

Christie Solaria a Kanári-szigeteken


Szeptember 7.

 

Tenerifén, Puerto de la Cruzban, az ottani állatkert és akvárium (Loro Parque zoo and aquarium) 1972 óta működik, azóta kb. 40 millió látogatója volt. A parkban van egy Naturavisiónnak nevezett mozi is, amelyet most modernizáltak egy Christie CP2230 digitális mozivetítővel.

 

A Loro Parque több opció alapos tanulmányozása után választotta a Christie projektort, mint a speciális igényeknek legmegfelelőbbet, Igaz, egyelőre „csak” HD-ben vetítenek vele, de felkészültek rá, hogy a jövőben 3D filmeket is bemutatnak.

 

A 33.000 ANSI lumenes Christie CP2230 a piacon jelenleg elérhető típusok közül a legnagyobb fényerejű, és tökéletes választásnak látszik egészen kb. 30 m-es vászonméretig. Kiváló optikai tervezése és az ugyancsak elsőrangú jelfeldolgozás nagyon meggyőző képet nyújt, tökéletes színtelítettségi beállítás mellett.

 

christie_CP2230.jpg

‹‹‹ További Hírek