Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

CineHome W1700: a BenQ első megfizethető 4K UHD HDR házimozi-projektora


2017. november

 

A BenQ november 14-én Nagy-Britanniában bemutatta a mindenki által elérhető, kedvező árú 4K UHD HDR házimozi-projektorát, a CineHome W1700 DLP modellt. A pénztárcabarát W1700 olyan figyelemreméltó tulajdonságokkal rendelkezik, mint a 8,3 megapixeles Ultra High Definition 4K felbontás, a CinematicColor™ színpontosság és a vetítés-optimalizált HDR, amellyel élethű képek jeleníthetők meg.

 

„A W1700-as projektorral széles körben otthon is elérhetővé válik a nagyképernyős, 4K digitális moziélmény” – nyilatkozta Conway Lee, a BenQ Corporation elnöke. „Mostantól bárkinek része lehet a 4K technológiás mozi estékben, amelyet a továbbfejlesztett audiovizuális élmény, a HDR minőség és a kiváló ár-érték arány tesz még vonzóbbá.”

 

benq-w1700.jpg

 

Életre keltett, pompás 4K vizuális élmény

 

A W1700 projektor 8,3 millió képpontból álló, 4K UHD képét egy forradalmian új, 0,47”-es DMD DLP technológia állítja elő. A projektor kecses és kompakt formája kényelmes otthoni használatot biztosít. A 4K felbontásra optimalizált optikai rendszer zavaró jelenségektől mentes színhűséget és pontosságot garantál.

 

A 4K felbontás minőségét tovább javítja a HDR (High Dynamic Range) tartalmak támogatása*, így nagyobb kontrasztarány és fényerő érhető el az automatikus képoptimalizálás segítségével, amely a legapróbb részleteket is kiemeli, megnövelve a mozihatás élményét. Emellett a legújabb, HDCP 2.2 másolásvédelemmel ellátott 4K tartalmak igen gyorsan növekvő választékát is élvezhetik a felhasználók.

*A HDR funkció a HDR10 tartalmakat támogatja. 

 

Továbbfejlesztett CinematicColor™ pontosság és növekvő audiovizuális élmény

 

A mozivásznon látható eredeti színeket megőrizve a W1700-as projektor exkluzív BenQ CinematicColor™ technológiát és RGBRGB színkereket alkalmaz, így éri el a filmipar által megkövetelt legjobb színpontosságot. A Rec. 709-es színskála 96%-os lefedettségével és a pontos Delta E<3 teljesítményével a W1700 hűen tükrözi a filmkészítők által elképzelt látványt.

 

A W1700 meghökkentő audiovizuális teljesítményét tovább fokozza a CinemaMaster Video+ és a CinemaMaster Audio+ technológia. Világklasszis moziteremmé alakíthat át akár egy egyszerű szobát is a mozgáshoz alkalmazkodni képes képpont-erősítéssel, a kifinomult színalgoritmusokkal, valamint a természetes bőrszín-megjelenítéssel, a rengető basszusok és nagy magasságokba szárnyaló magashangok drámai hangzásával.

 

Modern forma és egyszerű kezelés

 

A W1700 könnyed, karcsú és kompakt formájával valódi esztétikai élményt nyújt, valamint hibátlan funkcionalitásával bármilyen lakásbelsőhöz remekül illeszkedik. Az automatikus trapézkorrekcióval és az 1,2x-es zoommal a W1700 bármely térhez képes alkalmazkodni, bonyodalmas beállítás nélkül könnyedén használatba vehető, és ezzel a 4K felbontású mozizó esték egy pillanat alatt otthonába varázsolhatók.

 

A korszerű, és egyszerűen használható W1700 könnyedén, egy HDMI dongle – BenQ QCast/QCast Mirror, Google Chromecast vagy Amazon Fire TV Stick – csatlakoztatásával okos-projektorrá alakítható, így azonnal, nagyképernyőn élvezheti TV-műsorait, filmjeit, sporteseményeket vagy akár videojátékait.

 

A W1700 által is használt DLP technológia 2015-ben elnyerte a tudományos és technikai Oscar®-díjat – ezt használják a világ digitális mozijainak 90%-ban, mivel időtálló, karbantartásmentes képminőséget, pontos színeket, borotvaéles és torzításmentes képeket nyújt.

 

A W1700 4K UHD HDR házimozi-projektor Európában 2018. január elejétől kerül forgalmazásra. Javasolt fogyasztói ára: 1999 EUR+ÁFA.

 

A BenQ projektorokkal kapcsolatos további információért kérjük, látogasson el a BenQ.eu weboldalra.

‹‹‹ További Hírek