Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

Cserélhető objektíves „F7” sorozat az Acertől


2016. május

 

Az Acer bemutatta a nagy termekbe szánt F7 sorozat projektorait, az F7200-at, az F7500-at és az F7600-at – ezek mindegyike professzionális használatra lett tervezve. Öt cserélhető objektív, ennek köszönhetően sokféle vetítési távolság, nagy fényerő (akár 6000 lumen), 360 fokos telepíthetőség jellemzi az új F7 sorozat tagjait.

Mindezekből látszik, hogy ténylegesen professzionális felhasználásra szánja a gyártó az új projektorokat. A rugalmasságot tükrözi, hogy a projektorhoz a vetítési körülményekből adódó leginkább illeszkedő objektívet választhatja a vásárló.

 

A professzionális felhasználók gyakori problémája a nagy vetítési távolság és a nagy környezeti fény. Nos, az Acer F7 sorozata pontosan arra lett tervezve, hogy az ilyen szituációkat gond nélkül kezelje, akár 6000 lumen fényerővel, vibrálóan élethű színekkel, éles felbontással, realisztikus bőrszín-megjelenítéssel.

 

04_acer_F7600.jpg

 

A három új típus lényegében a natív felbontásban különbözik egymástól. A felbontások: WUXGA (F7600), 1080p (F7500), és XGA (F7200). A legelterjedtebb professzionális csatlakozók is megtalálhatóak a készülékeken, mint például az RGBHV (5-BNC), DisplayPort, HDMI és DVI-D.

 

További információ: www.acer.com

 

‹‹‹ További Hírek