Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

D-sorozatú Sony projektorok nagyobb fényerővel, jobb kontraszttal és hosszabb lámpa-élettartammal


2017. szeptember

 

A Sony Professional Solutions Europe négy új D-sorozató projektort jelentett be, amelyek felváltják a sorozat korábbi modelljeit. Fontos, hogy az új típusok – a címben jelzett fejlesztések ellenére – ugyanolyan árszinten lesznek kaphatók, mint a jelenlegi készülékek.

 

sony_d.jpg

 

A VPL-DX221, VPL-DX241, VPL-DX271 és VPL-DW241 új típusok valamennyien kis súlyúak, kompaktak és energiahatékonyak, és teljes mértékben kielégítik a kis és közepes tárgyalók és osztálytermek igényeit. Mindegyik modell a BrightEra kategóriába tartozik, hosszú élettartamú optikai rendszerrel – a kép nagyobb fényerejű és színstabilitása konzisztens. Az új VPL-DX221 ezen felül, a javított kontrasztaránynak köszönhetően még jobb képminőséget nyújt, és a lámpa kiterjesztett élettartama 10.000 órára nőtt (mint az egyébként a többi D-sorozatú projektornál is megvan).

 

Az új D-sorozatú modellek szeptembertől már elérhetők. A korábbi VPL-DX220, VPL-DX240, VPL-DX270 és VPL-DW240 típusok gyártása nem folytatódik.

‹‹‹ További Hírek