Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

Darbee projektor az Optomától


2017. szeptember

 

A mozi- és játékrajongók számára fejlesztette ki az Optoma legújabb, a DARBEE technológiát hasznosító HD39Darbee otthoni projektorát. 16 ms-os display lag értékével és 3500 lumen fényerejével minden bizonnyal elégedettek lesznek a játékosok.

 

Az Optoma most újra bevetette a korábban már megismert Darbee Visual Presence™ képjavító technológiát az élesség és a tiszta kép érdekében. Emellett a nagy fényerő, a nagy zoomtartomány és a függőleges lens shift nagy rugalmasságot nyújt a készülék elhelyezésében.

 

optoma_hd39darbee.png

 

A Full HD 1080p projektor színpontosságban tovább lépett az eddigiekhez képest, és pontos beállítást tesz lehetővé a Rec.709-es szabványnak megfelelően. Plusz az Optoma Amazing Colour technológiája tovább javítja a színhűséget.

 

A cég nem titkolja, hogy a 3 kg-nál könnyebb készüléket részben a fiataloknak szánja, akik ide-oda hordozhatják attól függően, hogy közös filmnézésről, játékról vagy sportműsorok nézéséről van szó.

 

A HD39Darbee 10 W hangteljesítményt is sugároz, kivételes minőségben, de van audiokimenete is a nagyobb külső hangrendszerek számára.

‹‹‹ További Hírek