Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

Digital Projection 4K lézerprojektor


2014. július 15.

 

A Digital Projection cég „a világ első 10.000 és 12.000 lumenes szilárdtest-lézeres projektornak” nyilvánítja az új INSIGHT LASER 4K vetítőjét. Természetesen lámpa nélküli „lézerprojektorról” van szó, bár a microdisplay-t megvilágító fényt lézer és foszfor együttesen állztja elő, pontosabban a lézer gerjeszti a foszfortárcsát sugárzásra. Végeredményben tehát lézer-foszfor projektorról van szó.

 

Felhasználási területe a szimuláció, vizualizáció, szórakoztatás és egytéb nagy vetítési felületű alkalmazások. A fejlesztési elv a „Set it and Forget”, azaz „állítsd be, és felejtsd el!”, azaz nem kell karbantartani, lámpát vagy szűrőt cserélni a projektor várható élettartama alatt.

 

Az INSIGHT 4K teljes 4K 3D megjelenítési képességekkel rendelkezik, dual HDMI és DVI bemenetei vannak a legkorszerűbb szélessávú videó átviteléhez. Ezt kiegésziti a 4K objektívek egész sorozata (vetítési arány 1,13:1-től 4,98:1-ig), továbbá a széles objektív-eltolási tartomány mindkét irányban.

 

A projektor várhatóan az év végén lesz elérhető.

 

DPI_Insight_Laser.JPG

‹‹‹ További Hírek