Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

Díjnyertes Casio EcoLight projektor


2015. július 20.

 

A Casio EcoLite XJ-V1 projektora (amely már az idei ISE kiállításon is megjelent) nemrégiben elnyerte a 2015-ös InfoComm „Best of Show” díját a Government Video magazintól. Ez a magazin minden évben gondos vizsgálattal, professzionális felhasználók és szerkesztők bevonásával előre kiválasztja a versenyben lévő termékeket, és a kiállítás során választja ki a győzteseket.

 

A Japánban gyártott XJ-V1 megbízható és alacsony fenntartási költségű eszköz az oktatási, üzleti és kormányzati szféra számára. A projektor lézer/LED hibrid fényforrással dolgozik, az alaptechnológia pedig a DLP. A fényforrás becsült élettartama 20.000 óra, minimális fényerőcsökkenés mellett, és folyamatos működést feltételezve. A projektor fogyasztása kicsi (max. 180 W), de ez is felére csökkenthető Eco üzemmódban. Az EcoLite belseje egyedülállóan porálló felépítésű, és három külön hűtőblokkot tartalmaz.

 

A projektor főbb jellemzői: 1,1x-es optikai zoom, 1,54 – 1,7:1 vetítési arány, 2700 lumen fényerő, XGA natív felbontás.

 

casio_xj-v1.jpg

‹‹‹ További Hírek