Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

Díjnyertes LG CineBeam 4K lézerprojektor


2018. június

 

Az eddigi „LG MiniBeam” és „LG ProBeam” márkaneveket a minőségjavulással összhangban a cég „LG CineBeam”-re módosította. Ezt a nevet viseli a most az Egyesült Államokban forgalomba hozott LG CineBeam 4K lézerprojektor (típusjele HU80KA). Javasolt fogyasztói ára 2.999 dollár.

 

A projektor különleges kivitelével hívja fel magára a figyelmet. Méretét a tervezők úgy csökkentették, hogy az ne menjen a képminőség rovására. A készülék elnyerte a CES 2018 „Best of Innovation Award” díját a 4K képminőségért és a kompakt kiviteléért, amivel egyedülálló házimozi élményt nyújt. Ha mindez nem elég, a projektor elnyerte a Red Dot „Best of the Best Product Design Award” díját is.

 

lg_cinebeam.png

 

A 4K felbontású projektorok hagyományosan nagy, nehéz és drága készülékek, amelyek installálása az otthonokban problematikus. Mint említettük, az LG-nek sikerült a méretet a szokásos méretek felére csökkenteni, miközben minőségben és árban is versenyképes maradt. Az egyszerű hordozhatóság lehetővé teszi, hogy a lakás bármely helyiségét mozi-szobává változtassuk. 2500 lumenével a HU80KA az LG legnagyobb fényerejű projektora. Támogatja a HDR tartalmat (HDR10), ezzel is emelve a moziszerű élményt.

 

A különleges formatervezésű projektor a padlóra tehető, a falra szerelhető vagy a mennyezetre függeszthető. Kényelmes fogantyúval és Auto Cord kábelkezeléssel van ellátva. A reflektor-tükör objektívvédőként is szolgál, amikor nem vetítünk. Az élénk és tiszta mozihangot 2 db 7 W-os hangszóró biztosítja.

 

Toábbi információ található a projektorról a www.lg.com oldalon

#s3gt_translate_tooltip_mini { display: none !important; }
‹‹‹ További Hírek