Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

dnp: közelről vetíthető új vásznak


2015. november 20.

 

A dnp denmark as vetítőernyőket gyártó neves dániai cég három új vásznat hozott ki közelről történő vetítéshez (Short Throw Screens). A cél az volt, hogy megnövelt kontraszt mellett, a környezeti fény hatásának csökkentésével világos környezetben is használhatóak legyenek ezek az ernyők.

 

A cirkuláris Fresnel-technológiát hasznosító Supernova STS ernyőt a kép optimalizálására tervezték a szokásos nézési szögek esetében. A Supernova STW modell fekete/fehér lentikuláris szerkezetű, amely a fölülről érkező fényt elnyeli, vízszintes betekintési szöge – a nyereség felezési pontjait alapul véve – pedig 85 fok. Az optikai szűrő megfelelő működéséhez ennél az ernyőnél a projektort az ernyő alá kell elhelyezni. Végül a Supernova STE ernyő szintén a dnp fekete/fehér lentikuláris szerkezetű technológiáját hasznosítja.

A maximális rendelhető méret 181” (32:10 formátumban), illetve 231” (46:10 formátumban).

 

dnp.jpg

‹‹‹ További Hírek