Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

Dolby Cinema Pekingben


2016. július

 

Megnyitották az első Dolby Cinema mozitermet Kínában, a Jackie Chan Cinema mozihálózat egyik helyszínén (Peking, Wukesong). A megnyitó ceremónia után a Warner Bros. Pictures mutatta be a The Legend of Tarzan c. filmet.

A következő két évben a Jackie Chan Cinema hálózat tulajdonosa, Sparkle Roll tíz új helyszínen szeretne Dolby Cinema-t kialakítani. Mint köztudott, a Dolby Cinema a lézervetítésel, a Dolby Vision és a Dolby Atmos technológiákkal jelenleg a mozivetítés csúcsát jelenti, hatalmas élmény a nézőknek, és óriási lehetőség a filmforgalmazóknak.

 

2015. áprilisa óta világszerte több mint 200 Dolby Cinema terem telepítése és előkészítése van folyamatban, jelenleg 31 Dolby Cinema működik.

A szóban forgó pekingi mozikomplexumban 17 terem található, közülük 14 standard, 2 VIP és a most elkészült Dolby Cinema terem.

 

Jackie Chan Dolby Cinema.jpg

‹‹‹ További Hírek