Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

DreamVision Cinemascope kiegészítő

A DreamVision nemrégiben hozta ki Dream’E elnevezésű házimozi projektorát (Full HD felbontás, 1200 ANSI lumen fényerő, 15000:1 kontrasztarány), most pedig bemutatta új Wide System Kit nevő kiegészítőjét ehhez a projektorhoz.


hirek_86.jpgA DreamVision nemrégiben hozta ki Dream’E elnevezésű házimozi projektorát (Full HD felbontás, 1200 ANSI lumen fényerő, 15000:1 kontrasztarány), most pedig bemutatta új Wide System Kit nevő kiegészítőjét ehhez a projektorhoz. Ez a “készlet” tulajdonképpen egy nagy kontrasztú, priímás anamorf optikai előtét és a hozzá tartozó szerelvény, amit a Dream’E projector elé kell felszerelni. Az előtét 2,35:1 formátumúra (Panavision/Cinemascope) szélesíti ki a képet, így az a Cinemascope vetítőernyőt teljesen kitölti. Ráadásul a 16:9-es nativ formátumú vetítő panelfelületét teljesen kihasználja (nincs felbontásveszteség), mivel a projektor előzetesen függőlegesen megnyújtja a 2,35:1-es képet, majd ezt az előtét optikailag széthúzza. Az előtét felszerelése rendkívül egyszerű, és később sem szorul állítgatásra, ha rendesen felszerelték. A Wide System Kit árát még nem hozták nyilvánosságra.

‹‹‹ További Hírek