Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

Egyesül a 3D@Home és az International 3D Society


Augusztus 24.

 

A címben megnevezett két szervezet mostantól egy új szervezetet alkot, 3D Society & 3D@Home néven. Feladatának tekinti a 3D szórakoztatóipar növekedését és terjedését a telje ökorendszeren keresztül, a tartalom meghatározásától és fejlesztésétől a fogyasztók felvilágosításáig és az elfogadtatásig.

 

Az új szervezet több mint 60 vállalatot és 500 hivatásos munkatársat integrál, ide értve pl. a The Walt Disney Studios Motion Pictures, a DreamWorks Animation (DWA), a Sony Pictures Entertainment, a Pixar, az ESPN, a BSkyB, a Panasonic, az XpanD 3D, a Dolby Laboratories, a 3ality Technica, a Masterimage 3D, a RealD, az IMAX, a StereoD, a National Geographic Cinema Ventures, a CCTV China, a Korea Telecomm, az Intel, a THX, a Microsoft, a Technicolor, a Samsung, a Sony Electronics, a MobiTV, a BluFocus, a Walt Disney Studios, az Eutelsat, a Turner Broadcasting, a Vizio és más vállalatokat. 

‹‹‹ További Hírek