Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

EISA-díjas BenQ projektor: W1700


2018. augusztus 15.

 

A BenQ bejelentett, hogy a W1700 típusjelű 4K HDR házimozi projektor elnyerte a European Imaging and Sound Association (EISA) 2018-2019-es „Legjobb Vétel” díját. Az ünnepélyes díjátadóra az IFA Berlin 2018 első napján kerül sor, 2018. augusztus 31-én.

 

01_.jpg

 

Az EISA egy több mint 50, speciális érdeklődésű – fotózás, mobileszközök, Hi-Fi, házimozi audió és videó, valamint autóelektronika – folyóiratot tömörítő társulás, amely 25 országban van jelen. Az EISA minden évben új termékeknek ítéli meg különféle díjait, amelyek ötvözik a legfejlettebb technológiát, a legkívánatosabb jellemzőket és a legmodernebb megjelenést, a legkényelmesebb ergonómiát és a legkiválóbb ár-érték arányt.

 

A BenQ W1700 házimozi projektor 8,3 millió képpontból álló 4K UHD teljesítményét a forradalmian új, 0,47 hüvelykes DMD DLP technológia állítja elő, így kiváló pontosságot és színhűséget jelenít meg, képtorzítás nélkül. A W1700 4K videominőségét az automatikus HDR színvisszaadás nagyobb fényerővel, kontrasztaránnyal és képoptimalizálással segíti. A hiteles moziszerű színek megőrzése érdekében a házimozi projektor a BenQ CinematicColor™ technológiát és RGB színkerekét alkalmazza, a filmipar legmagasabb szintű színpontosságának elérése érdekében.

 

02_.jpg

 

Az EISA döntéshozói hivatalosan az alábbiakkal támasztották alá döntésüket: „A BenQ W1700 UHD HDR képminőséget jelenít meg nagyképernyőn az otthonokban, olyan árszínvonal mellett, amelyen korábban csak a Full HD projektorok voltak képesek, A BenQ optikai rendszere DLP digitális mikrotükröket használ, amelyben a Full HD array képpontjai képkockánként négy pozícióra oszlanak, így az UHD élmény élénk, fényes és ragyogó. Már az első használattól kezdve a színek lenyűgözően pontosak és a 3D lejátszás extra szintre emeli a moziszerű élményt. A W1700 kompakt mérete könnyű telepítést tesz lehetővé, valamint a képernyőn megjelenő menü egy sor funkciót és beállítást tartalmaz. A W1700-zal az UHD vetítésre való áttérés – köszönhetően a minőség és az érték kiváló kombinációjának – ellenállhatatlan.”

 

„A W1700 múlt év végi bemutatása óta hozza el a nagyközönség számára elérhető áron a nagyképernyős, fejlett vizuális eszközökkel és HDR-rel a 4K digitális mozi varázslatát az otthonokba„ – mondta Steve Chu, a BenQ Europe elnöke. “Nagy örömmel tölt el bennünket, hogy a BenQ W1700 projektor megszerezte az EISA elismerését, hiszen az egyik legkiemelkedőbb házimozi projektor a piacon.”

 

03.jpg

 

Ha többet szeretne megtudni a BenQ házimozi projektorairól, kérjük, látogasson el a következő weboldalra: https://www.benq.com

 

(Forrás: BenQ)

‹‹‹ További Hírek