Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

Epson: a TFCinfo szerint a legelismertebb projektormárka


2015. június 4.

 

A TFCinfo, az egyik legjelentősebb amerikai AV piackutató Projector Brand Customer Perception and Preference Study 2015 c. tanulmánya szerint az Epson a világ legelismertebb multimédia-projektor gyártója. Többek között az oktatási piacon a legszélesebb körben használják a cég vetítőit, miközben különösen értékelik a márkára jellemző képminőséget.

 

A jelentés megállapítja, hogy minőségi projektormárkáról van szó, az Epson projektorok megbízhatóak, kezelésük egyszerű, és ár-érték arányuk kiváló. A vevőszolgálat működése is kiemelkedő.

 

Tanya Lippke, a TFCinfo vezető piackutató-szerkesztője kijelentette, hogy az Epson projektorok egyszerre „értékálló és kiváló minőségű beruházásként” minősíthetők. A TFCinfo felmérésére válaszolók kb. fele állította, hogy projektorok beszerzésekor mindig számításba veszik az Epson termékeit.

A felmérés alapján összességében a beszerzések során leginkább értékelt márka volt az Epson.

 

epson_logo.jpg

‹‹‹ További Hírek