Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

Epson: a világ első QR kóddal kapcsolódó projektora


2014. szeptember 5.

 

Az Epson bejentette (és szeptemberben forgalomba hozza) az EB-W28 jelű legújabb hordozható projektorát, amelynek van egy eddig példa nélküli jellemzője a projektorok világában: a ma már közismert és sok területen bevált QR kódot használja fel a vezeték nélküli gyors összeköttetés megteremtéséhez – ezt követően a mobil eszközök (tablet, okostelefon) tartalma továbbítható a projektorra.

 

Valójában „iProjection QR kód összeköttetést” kellett volna mondanunk, mert a kapcsolat megteremtése az Epson iProjection nevű, Android és iOS platformra is kifejlesztett alkalmazással történik. Az iProjection App-ot telepíteni kell a telefonra vagy a tabletre, ezután az alkalmazás elindításakor a projektorral kivetített QR kód beszkennelhető. A többi már „magától” megy, mivel a kapcsolat a projektor és a mobil eszköz között létrejön.

 

Egyébként az EB-W28 tradicionális módon is alkalmas a vezeték nélküli összeköttetésre PC hálózattal, pl. egy Wireless LAN b/g/n USB dongle segítségével, vagy direkt vezeték nélküli kapcsolat létrehozható egy ún. Quick Vireless Connect USB kulcs segítségével, az említett mobil eszközök pedig a HDMI MHL protokollon keresztül is csatlakozhatnak (tükrözés), de mindenképpen rendkívül szellemes és innovatív a QR kód egyszerű felhasználása a kapcsolat megteremtéséhez.

 

Az EB-W28 egyéb fő jellemzői: WXGA natív felbontás, 3000 lumen fényerő, osztott képernyő lehetősége, EasyMP szoftver a hálózati és multi-PC vetítéshez. A technológia természetesen 3LCD.

A készülék ajánlott fogyasztói ára Nagy-Britanniában bruttó 493 font.

 

eb-w28.png.jpg

‹‹‹ További Hírek