Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

Epson projektorokkal vetített háttér a Londoni Divatbemutatón


2018. szeptember

 

Dinamikus és lenyűgöző vetített hátteret varázsoltak az Epson projektorok a London Fashion Week (Richard Quinn angol divattervező bemutatója) kollekciójához az Epson fejlett mapping technológiájával.

 

A divatipar egyik legnagyobb eseménye a Londoni Divathét. A sok kollekció között az egyik legizgalmasabb volt Richard Quinn brit divattervező 2019 tavaszi/nyári kollekciójának bemutatója. Quinn hosszabb ideje kapcsolatban van az Epsonnal, mivel a cég nyomtatóit gyakran használja feltűnő és ikonikus nyomtatásaihoz a különféle anyagokra.

 

Egy 25.000 lumenes lézerprojektor (EB-L25000U) vetítette a hátteret a kifutót határoló hátsó falra. Fontos követelmény volt, hogy a vetítés ne vonja el a figyelmet a bemutató  lényegéről – a ruhákról. Több szabadságot kapott azonban a CruicialFX (a vetítést és egyéb hatásokat tervező cég) egy második felületen, amelyet a fő kifutó fölé emeltek.

 

04.jpg

 

Ezen a falon a vihar és a fény hatásait keverték a Londoni Filharmonikusok tagjainak élő képeivel (akik a hangsávot szolgáltatták az eseményekhez). A CrucialFX rejtett GX2-es szervereket használtak a bemutatóhoz, NOTCH szoftverrel és Barco E2 processzorokkal, és további négy 15.000 lumenes Epson 3LCD projektorral (EB-L1755U).

A bemutató fényét emelte, hogy Erzsébet királynő is a vendégek között volt.

 

A divattervező Richard Quinn szerint „Ez a bemutató kombinálta először az Epson világklasszis nyomtatási és vetítési technológiáit. Nagyon izgalmas az Epsonnak az a szenvedélye, ahogyan a technológiát tágítani igyekszik annak lehetséges határáig.”

 

projektor.hu

‹‹‹ További Hírek