Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

Fuchitek PEP01 pikoprojektor

Már jó ideje hallani mindenfajta piko méretű projektorról, csakhogy mindeddig egyet sem láthattunk nagy tömegben elterjedni. A Fuchitek cég viszont bemutatta PEP01-es projektorát, amely már elérhető a vetítők piacán.


Már jó ideje hallani mindenfajta piko méretű projektorról, csakhogy mindeddig egyet sem láthattunk nagy tömegben elterjedni. A Fuchitek cég viszont bemutatta PEP01-es projektorát, amely már elérhető a vetítők piacán. A magassága mindössze 2,5 cm, a hossza pedig annyi, mint egy átlagos méretű távvezérlőé. Messziről akár össze is lehet téveszteni az utóbbival. A projektor manuális fókuszállítású, felbontása a VGA szabványnak felel meg, továbbá kontrasztja 80:1-hez. A PEP01 által létrehozható maximális képátló 40 hüvelyk. Problémát jelent viszont, hogy beépített akkumulátorának kapacitása mindössze 40 percre biztosít energiát a készüléknek. A megjelenés pontos idejéről, illetve az árról még egyelőre pontosat nem tudni, csak azt, hogy a készülék biztosan forgalomba kerül.

‹‹‹ További Hírek