Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

Full HD lézerprojektorok a Canontól


2016. március

 

A Canon két új, Full HD felbontású lézerprojektort hozott piacra. A lézeres fényforrásuknak köszönhetően az LX-MU800Z és LX-MU600Z modellek egyaránt hosszú élettartamot, nagy fényerőt és remek színvisszaadást biztosítanak.

 

A Canon szerint a lézeres projektorok egyre nagyobb teret nyernek a kiskereskedelemben és az oktatásban, mivel ezen a két területen érvényesül legjobban két fontos előnyük: a hosszú, akár húszezer órás élettartam és az egyenletes fényeloszlás. Ennek jegyében készültek az új lézerprojektorok is: az LX-MU800Z és az LX-MU600Z minimális karbantartást igényel, így a készülék fenntartása sem jár külön költséggel, a problémamentes használatot pedig a kivetítőkhöz járó három év kiterjesztett garancia is kiegészíti.

 

Az LX-MU800 modell 8000 lumenes, az LX-MU600Z pedig 6800 lumenes maximális fényerőt kínál, tehát akár világos irodákban, osztálytermekben is jól látható az általuk kivetített kép. Az új modellek a kék lézer fényforrásuknak, valamint a Canon új, négyszegmenses színkerekének köszönhetően széles színtartományt és remek színhűséget biztosítanak.

 

Az eltérő vetítési körülményekhez alkalmazkodóan szabályozható az új projektorok fényereje is: az LX-MU800Z esetében 20 és 100%, az LX-MU600Z esetében 35 és 100% között. Mindkét típus támogatja a dynamic black technológiát, ami a kontraszt automatikus, valós idejű szabályozását jelenti. Az új projektorok a megfelelő állvánnyal akár portrémódban is tudnak vetíteni, és támogatják a nagyfelbontású videós tartalmak vezeték nélküli, nagyobb távolságokra való továbbítását biztosító HDBaseT és 3G-SDI szabványokat is.

Az LX-MU800Z és LX-MU600Z lézerprojektorokat 2016 második felétől lehet majd megvásárolni.

 

canon_LX_MU800Z.jpg

‹‹‹ További Hírek