Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

Hanggal aktivált Optoma projektor


2018. május

 

A januári CES-en látott, az Alexa és a Google Assistant által támogatott 4K-UHD projektort az Optoma most hozza forgalomba. Az UHD51A fényárama 2400 lumen, kontrasztaránya 500.000:1, felbontása 3840 x 2160 pixel. 4K moziminőségű képével és Alexa és Google Assistant hangvezérléses támogatással az UHD51A különleges élményben részesíti a nézőt.

 

optoma_uhd51a.jpg

 

Az Alexa és Google Assistant hangvezérlés azonnali hozzáférést nyújt a hangerő beállításához, a bemenet átváltásához, a tartalom elindításához stb. A kompakt UHD DLP projektor további jellemzői: High Dynamic Range (HDR) kompatibilitás, HDCP 2.2 támogatás, vezeték nélküli kapcsolat, beépített médialejátszó és PureMotion képinterpoláció, amely kiküszöböli az akadozást és a mozgáselmosódást.

 

Az RGBRGB színtárcsa biztosítja a 100%-os Rec.709 színteret a pontos, élethű színvisszaadáshoz. Ezt az Optoma úgy írja le, mint „az otthoni nagyképernyős élmény újjáteremtését”.

 

projektor.hu

‹‹‹ További Hírek