Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

Harmadik generációs Christie Captiva projektor


2021. augusztus

 

A Christie kihozta Captiva DWU500S típusú, ultrarövid vetítési távolságú, egychipes DLP projektort. A készülék különösen alkalmas a következő felhasználási területeken: osztálytermek, konferenciatermek, múzeumok, eladóterek és egyéb közepes méretű helyiségek.

 

christie_captiva.jpg

 

A Captiva sorozat új tagjaként a DWU500S az elődeihez képest többet nyújt pl. a következőkben: nagyobb maximális ernyőméret, komoly fényerő-növekedés és upgrade-elt WUXGA felbontás a sarkokban is tökéletesen éles képpel. Ugyanakkor az ára ugyanakkora, mint az előző modelleké.

 

Néhány fontosabb tulajdonság: 4.500 lumen fényáram, 1920 x 1200 pixel natív felbontás, 3,8 m átlójú kép vetítése fekvő vagy álló helyzetben (ez 50%-os növekedést jelent az előző Captiva típushoz képest). A 0,25:1 vetítési arány különösen alkalmassá teszi a nagyon közeli vetítésre ott, ahol a rendelkezésre álló hely korlátozott. Az on/off funkcionalitás azonnali, nem kell a beállási időre várni, az előadás azonnal elkezdhető. Egy új fali szerelvény lehetővé teszi a könnyebb telepítést, nagyobb vízszintes és függőleges offsettel.

 

A Captiva DWU500S szeptembertől elérhető, fehér vagy fekete színben. Várható ára kb. 5000 USD.

 

További információ: https://www.christiedigital.com/products/projectors/all-projectors/captiva-dwu500s/

 

projektor.hu

‹‹‹ További Hírek