Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

Házimozi két megjelenítővel

Házimozi két megjelenítővel  -  Ha mindenféle kép nézésére egy projektort használunk, a lámpa jóval hamarabb elhasználódik, mint szeretnénk, ezért az itt bemutatott házimozi tulajdonosa érdekes megoldással segített a problémán.

Hazimozi.jpgHa mindenféle kép nézésére egy projektort használunk, a lámpa jóval hamarabb elhasználódik, mint szeretnénk, ezért az itt bemutatott házimozi tulajdonosa érdekes megoldással segített a problémán. A családban a gyermekek sok rajzfilmet és TV-műsort néznek, míg a szülők inkább a játékfilmeket részesítik előnyben. A megoldás tulajdonképpen kézenfekvő: a rajzfilmek és sportműsorok nézéséhez beépítettek egy 50 hüvelykes plazmatelevíziót egy kisebb mélyedésbe, amelyet a TV-nézés befejezésekor egy tolóajtóval eltakarnak. A vetítővászon pedig elsősorban a filmnézést szolgálja. Ez egy 110 hüvelykes Da-Lite motoros vetítőernyő, a vetítésről pedig egy Runco RS-1100 Ultra projektor gondoskodik. Fényereje 1250 ANSI lumen, felbontása Full HD (1920 x 1080), a kontrasztaránya pedig 3100:1. A tervezéskor a fő kihívás a mozi jelleg megőrzése volt amellett, hogy az összes elektronikus egység mindig a helyén legyen.
‹‹‹ További Hírek