Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

Házimozi projektorújdonságok az Epsontól


2014. szeptember 16.

 

Az Epson az adatvetítők több kategóriájában is jónéhány újdonsággal jelentkezett idén ősszel – ezekről egy külön írásban fogunk áttekintést adni –, de nem maradt ki a házimozi szegmens sem. Ez a híradásunk az új házimozi (illetve „otthoni szórakoztató”) projektorokról szól.

 

A TW6000-es sorozatban az EH-TW6600-as és vezeték nélküli szélessávú tartalomátvitelre alkalmas változata, az EH-TW6600W az egyik újdonság. Mindkét típus „mindenes” szórakoztató készülék, otthoni filmvetítésre csakúgy alkalmas, mint játékra és sportesemények megtekintésére. A 1080p natív felbontású projektorok 3D Full HD vetítésre is használhatók. Értékes tulajdonságuk még a lens shift, azaz a kép helyének változtatása a projektor elhelyezéséhez igazodva, az objektív elmozgatásával.

 

EH-TW6600W.jpg

 

A „Home mobile” kategóriába tartozik két új modell, az EH-TW570 (720p, HD-ready 3LCD) projektor, amely az egyébként sikeres EH-TW490-est váltja fel, és egyik többlet-tulajdonsága a 3D vetítés képessége. Fényereje 3000 ANSI lumen, és különlegessége az ebben a kategóriában szokatlan vízszintes trapézkorrekció (nem kell a projektornak pont szemben lennie a vászon középvonalával).

 

Néhány további korszerű jellemző: MHL-kompatibilitás (tükrözés mobil eszközökről), vezeték nélküli átvitel QR kód és az iProjection alkalmazás segítségével, 2D-3D konverzió, osztott képernyős megjelenítés stb.

 

EH-TW570.jpg

 

A bemutatott új modellek szeptembertől már elérhetők.

 

‹‹‹ További Hírek