Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

HDR-képességet kap a Sony VW320ES projektora


2016. május

 

A Sony 4K házimozi-pojektor családjának egyik új tagja a VPL-VW320ES, amelynek „nagytestvére”, a VW520ES. Ez utóbbi és a Sony másik csúcsprojektora, a VW5000 a világ első HDR-megjelenítésre alkalmas projektorai. A Sony nemrégiben bejelentette, hogy ezt a képességet lehetővé teszi a VW320ES számára is.

 

Ez azt jelenti, hogy az eredetileg kihozott példányok firmware upgrade-del alkalmassá tehetők a 4K HDR tartalom feldolgozására. A HDR, azaz a nagy dinamikatartomány azt jelenti, hogy az ilyen képanyagok kontrasztaránya (értsd: egyidejű kontraszt a képen a legvilágosabb és a legsötétebb részletek között) megközelíti a szemünk kontrasztátfogó képességét.

 

Sokak szerint a HDR nagyobb előrelépést jelent a digitális mozgókép fejlődésében, mint a 4K felbontás. A kettő együtt, kiegészítve a nagyobb színterjedelemmel (BT 2020 ajánlás) egy újabb nagy lépést tesz a technológia az élethű képátvitel területén.

 

A közlemény szerint a firmware frissítés május végétől érhető el a korábbi és új VW320ES-tulajdonosok számára.

 

03_sony_hdr_proj.jpg

‹‹‹ További Hírek