Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

IFA 2016: új Sony házimozi-projektor


2016. szeptember

 

Az Sony az idei IFÁ-n natív 4K házimozi-projektorainak új tagját mutatta be, a VPL-VW550ES. Ez már a harmadik olyan 4K típus, amely képes a HDR támogatásra, azaz kezelni tudja a nagy dinamikatartományú 4K jelet.

Az új projektor fekete és fehér színben is kapható, hogy lehetőség legyen a színválasztásra adott környezetben (lehetőleg „láthatatlan” legyen a projektor). A működési zaj olyan alacsony, hogy teljesül a vásárlók másik igénye is, nevezetesen, hogy a projektor működését „ne lehessen hallani”. A Low módban 6000 óra élettartamú lámpa kellemesen megnyújtja a lámpacsere időtartamát.

 

A VPL-VW520ES utódjának számító VPL-VW550ES tovább emelte a képminőség szintjét. Fényereje 1800 lumen, dinamikus kontrasztaránya 350.000:1, a HDR pedig extrém nagy dinamikatartományt fog át.

 

sony_VPL-VW550ES.jpg

 

Az UHD Blu-ray lemezeken és az az OTT szolgáltatásokban használt HDR-kompatibilitáson túlmenően, ez a projektor kompatibilis a HDR Hybrid Log Gamma (HLG) változatával – egy firmware frissítést követően.

 

A VW550ES várhatóan októbertől elérhető Európában. További információ:

 

https://pro.sony.eu/products/projectors-homecinema

‹‹‹ További Hírek