Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

iJector zsebprojektor

iJector zsebprojektor - A ma kapható legfejlettebb projektorok némelyike iPod dokkolóval készül. Ezek a típusok lehetővé teszik a felhasználónak az iPod vagy iPhone egyszerű csatlakoztatását a projektorhoz, és a kijelzett tartalom közvetlen megjelenítését a telefonról.


(2009 június)

 

iJector.jpgA ma kapható legfejlettebb projektorok némelyike iPod dokkolóval készül. Ezek a típusok lehetővé teszik a felhasználónak az iPod vagy iPhone egyszerű csatlakoztatását a projektorhoz, és a kijelzett tartalom közvetlen megjelenítését a telefonról. Most egy eddig nem nagyon ismert új cég, a Lancer Corporation jelentette be, hogy júliusban kihozza az iJector nevet viselő készülékét. Ez a típus méretben hasonló a nagyobb zsebprojektorokhoz. Az LCoS technológiát alkalmazó projektor 20 ANSI lumenes, és 557 x 234 pixel natív felbontású. Fényforrásként LED-et használ, és max. 50 hüvelykes képet vetít falra vagy mennyezetre. A dokkolón kívül kompozit bemeneten is lehet csatlakoztatni, és két 3 W-os hangszóró található benne. A projektor legfőbb hátrányának tűnik a tervezett 670 dolláros ár.

‹‹‹ További Hírek