Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

Infocomm 2012 – Barco


Június 13-15.

 

Minden év júniusában az Egyesült Államokban rendezik meg az Infocomm kiállítást és konferenciát, amely az amsterdami ISE (Integrated Systems Europe) amerikai „párja”, pontosabban az ISE a sokkal régebben létező Infocomm rendezvény európai változata.

Az Infocommon felvonul a kijelzőket, megjelenítőket és az ezekhez kapcsolódó vezérlő és egyéb berendezéseket felvonultató cégek sokasága. Mi most az idei rendezvény projektor-újdonságaiból szemezgetünk. A típusjelzések olykor eltérhetnek az európai változatoktól, de kis tapasztalattal beazonosíthatók az ekvivalens projektorok.

 

A Barco – a nagyvetítők egyik vezető gyártója – három új gépet hozott ki a bérlési piac számára. A HDF-W22 és a HDF-W26 WUXGA felbontású és DLP technológiát használ. Az előbbi 22000 ANSI lument és 2400:1 kontrasztot, az utóbbi 26000 ANSI lument és 2500:1 kontrasztot tud.

A harmadik típus, a HDQ-2K40 a legnagyobb, 40000:1 ANSI lumen fényerővel, 2K HD felbontással és 2000:1 kontrasztaránnyal.

Mint az adatokból látható, mind a három projektor nagy méretű helyszínekre készült, azaz a „large venue” kategóriába tartozik.

 

barco_HDF-W22.jpg

‹‹‹ További Hírek