Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

Installációs projektorok a Panasonictól

Két új installációs projektorcsaláddal lepte meg a Panasonic a márka kedvelőit. Az egyik az LCD technológiájú „F” sorozat folytatása az F300-as sorozattal, a másik pedig a már eddig is sikeres profi 1-chipes DLP projektorok újabb családja.


panasonic_f300.jpgpanasonic_d6k.jpg

Két új installációs projektorcsaláddal lepte meg a Panasonic a márka kedvelőit. Az egyik az LCD technológiájú „F” sorozat folytatása az F300-as sorozattal, a másik pedig a már eddig is sikeres profi 1-chipes DLP projektorok újabb családja.
Az új F300-as LCD projektorcsalád 4 tagot számlál: kettő WXGA natív felbontású, 3500 lumenes (PT-FW300, ill. FW300NT), kettő pedig XGA natív felbontású, 4000 lumenes (PT-F300, ill. F300NT). Az NT végződésű modellek vezeték nélküli LAN kapcsolat létrehozására alkalmasak. A lámpa élettartama minden típusban 5000 óra, a légszűrő pedig automatikus öntisztító kivitelű (ACF – auto cleaning filter), cserélni csak 10000 üzemóra után szükséges.
Ezek a projektorok a tartós igénybevételt jól tűrő anorganikus LCD paneleket és polarizátorokat tartalmaz. A hagyományos szerves polarizátorok gyorsabban öregszenek, különösen a kék polarizátor – ez a kék szín „visszatartásához” vezet, ami a kép sárga elszíneződéséhez vezet (a fehér fényből a kéket kivonva sárgát kapunk). Az anorganikus LCD panelek és polarizátorok mintegy 10000 órányi igénybevételt kibírnak.
A D6K, más néven D6000-es installációs sorozat gépei a DLP technológiát használják, mégpedig az 1-chipes DLP megoldást. Idén azonban a Panasonic alapvetően újratervezte az 1-chipes DLP projektorait, ennek eredményei a PT-DZ6710, -DZ6700, -DW6300S, -D6000S vetítők. Ezek sorrendben WUXGA, WUXGA, WXGA, XGA natív felbontásúak, kontrasztjuk 2000:1, a fényerő 6000 lumen, illetve 6500 lumen (a D6000-esnél).
A külsőt illetően kisebbek és áramvonalasabbak lettek az új típusok, a kezelőpanel egyszerűbb és átláthatóbb, és maguk a projektorok koherensen illeszkednek az F300, a 10K és a 12K vetítők koncepciójához.

‹‹‹ További Hírek