Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

Interaktív oktatás: Epson és Mimio együttműködés


2014. május 18.

 

Az Egyesült Államokban az Epson és a Mimio megállapodást kötött a MimioStudio tantermi szoftver és az Epson BrightLink interaktív projektorok együttes értékesítésére. Ez az iskolák részére lehetőséget nyújt az interaktivitás és az együttműködés szélesítésére az osztálytermekben, olyan környezetet teremtve, amely inspirálja és motiválja a tanulókat.

 

A korszerű oktatásban az interaktív módszerek egyre jobban bevonják a diákokat a tanulási folyamatba. Az iskolák a legjobb interaktív hardver és szoftver kiválasztására törekszeknek, és e tekintetben az Epson és a Mimio összefogása szerencsésnek látszik.

 

A megállapodás keretében az Epson fogja árusítani MimioStudio szoftver licenszeket a BrightLink interaktív projektorokkal a viszonteladói hálózatán keresztül. Emellett a meglévő BrightLink felhasználók külön megvásárolhatják a szoftvert, ha korszerűsíteni akarják az oktatást. Mindkét cég széles körű terméktámogatást nyújt a vevőknek.

 

mimiostudio.jpg

‹‹‹ További Hírek