Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

iPod/iPhone AV kábel az Optoma Pico projektorhoz

Az Optoma a Pico “zsebprojektorához” beszerezhető új tartozékról számolt be. A DWA010 jelű kábel egy speciálisan az iPod és iPhone készülékekhez tervezett AV kábel. A hangot és a képet egyetlen kábelen továbbítja a Picohoz.


hirek_82.jpgAz Optoma a Pico “zsebprojektorához” beszerezhető új tartozékról számolt be. A DWA010 jelű kábel egy speciálisan az iPod és iPhone készülékekhez tervezett AV kábel. A hangot és a képet egyetlen kábelen továbbítja a Picohoz. A kábel kb. 94 cm hosszú, így a használója a médialejátszót kézben tarthatja, miközben az asztalról vetít. A hangerőszabályozó is rajta van a kábelen, közel a végéhez. A Pico volt az egyik első zsebprojektor, amit konzumer célra kihoztak. Fényereje 9 ANSI lumen, kontraszta 1000:1, felbontása pedig 480 x 320, ami kisebb, mint amit egy iPhone meg tud jeleníteni. A Piconak AV bemenete van, és van egy sztereó jack csatlakozója is külső hangszóróhoz vagy fejhallgatóhoz. A kis projector akár 60 hüvelyk (152 cm) átlójú képet is vetít, de ehhez teljes sötétségnek kell lennie a helyiségben. Egyelőre a kábel csak Japánba kapható, az ára 600 jen.

‹‹‹ További Hírek