Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

ISE 2013 - Epson installációs projektorok


Január 31.

 

Úgy tűnik, az Epson újabb nagy lépést tett előre a nagy fényerejű installációs projektorok területén – természetesen a 3LCD technológiánál maradva.

 

„G” sorozatát továbbfejlesztve a cég most összesen nyolc új, nagy fényerejű installációs projektort mutatott be: 6 típust a nagy méretű tárgyalótermekbe, tantermekbe, auditóriumokba szánt, kettőt pedig a bérlési piacra, illetve digitális signage célokra.

Beszéljünk először az első csoportról! Az EB-G6650WU, EB-G6550WU, EB-G6450WU, EB-G6250W, EB-G6050W és EB-G6350 típusok fényereje 4500 és 7000 ANSI lumen között van, ami azt jelenti, hogy több modell fényereje eléri a korábbi legerősebb „Z” sorozat tagjainak fényerejét. A saját felbontás széles tartományban, XGA és WUXGA között van.

Ezek a projektorok függőleges síkban 360 fokban elfordítható, azaz függőleges (álló) formátumú kép is vetíthető velük. Az új modellek várhatóan márciustól lesznek elérhetők.

 

epson_4.jpg

 

A második csoportba tartozik az EB-G6900WU (6000 ANSI lumen és WUXGA felbontás) és az EB-G6800 (7000 ANSI lumen és XGA felbontás) típus – ezekről egy korábbi hírünkben már beszámoltunk. Ugyanúgy 360 fokban elforgathatóak, mint az előbbi hat modell, de ezen felül hullámos és ívelt felületekre és sarkokba is képesek vetíteni, továbbá alkalmasak az „edge blending”-re, azaz több projektor képét pl. egyetlen széles képpé összefűzni minden látható képhiba nélkül.

A legnagyobb erénye azonban e két utóbbi projektornak a HDBaseT technológia, amelynek segítségével akár 100 m távolságra továbbítható a tömörítetlen HD videojel (plusz egyéb jelek) a szabványos és olcsó Cat5/6 kábelek segítségével.

Ez a két típus várhatóan júniustól lesz kapható.

 

epson_11.jpg

 

Mind a nyolc, itt említett új installációs projektoron HDMI és Display Port is található, kompatibilisek az EB-G5 sorozat objektívjeivel, és az objektív-eltolás függőlegesen 67%-os, vízszintesen 30%-os.

‹‹‹ További Hírek