Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

Jakks Pacific miniprojektor

A Jakks Pacific Inc. a világ egyik vezető interaktív játékgyártója. A játékgyártók szövetségének éves közgyűlésén, New Yorkban, a társaság bejelentette a legújabb EyeClops fantázianevű minivetítőjét.


hirek_85.jpgA Jakks Pacific Inc. a világ egyik vezető interaktív játékgyártója. A játékgyártók szövetségének éves közgyűlésén, New Yorkban, a társaság bejelentette a legújabb EyeClops fantázianevű minivetítőjét. Bár úgy néz ki, mint egy játék, ez a zseb méretű projektor alkalmas DVD-lejátszó, videó játékkonzol, valamint digitális kamerák csatlakoztatására, és képes megjeleníteni akár 70” (178 cm) átlójú képet is. A projektor LED fényforrást használ, amely egyre gyakoribb megoldás a kicsi hordozható projektorok esetében. Az egyik legfontosabb tulajdonsága viszont az ára, mivel mindössze 100 USD-t kell érte fizetni. Hogy mikor kerül forgalomba, azt még nem tudjuk pontosan, de valószínűleg csak 2009 második felében.

 

‹‹‹ További Hírek