Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

Japánban a DELTA kihozta az első 8K DLP projektort


2018. október

 

A kijelzőtechnika egyik globális úttörője bejelentette hogy az év elején Amszterdamban már bemutatott 25.000 lumenes 8K DLP projektort a Digital Projection (a Delta társvállalata) közreműködésével Japánban forgalomba hozza.

 

A Delta egy teljesen felszerelt 8K bemutatótermet létesített a Fuji Soft Incorporated közreműködésével, a 8K technológia szerepének demonstrálására a fontos események nyilvános közvetítésében. Az Akiba Theater moziban egy 320 hüvelykes óriásvászonra vetítő új modell célja a helyi 8K vetítési business erősítése a rendkívüli vizuális élmény révén.

 

07.jpg

 

A maga nemében egyedülálló Digital Projection INSIGHT Laser 8K projektor 33 megapixeles képet produkál, speciálisan a nyilvános megtekintéshez, műsorszóráshoz, planetáriumokba, szimulációhoz és egyéb vizuális alkalmazásokhoz.

 

A Delta alapítója szerint a cég elkötelezett a 8K projektor bevezetése mellett a japán piacra, mivel Japán aktívan fejleszti a 8K technológiát, és a világ első kereskedelmi 8K közvetítését tervezi 2018. decemberében. A Deltaa vezető japán műsorszolgáltatókat ellátja 8K projektorokkal a 8K promóció támogatása érdekében. A kényelmes 8K bemutatóterem platformként szolgál az üzleti partnerek és a nagy tartalomgyártók számára, a 8K ökoszisztéma megismertetése érdekében.

 

Az első 8K DLP lézerprojektor tervezésében és a gyártásában a Delta együttműködött a Digital Projection céggel. A Delta fejlett display-technológiáját még elérhetőbbé teszi a Digital Projection értékesítési és támogatási stábja. Néhány fontos adat az INSIGHT Laser 8K projektorról: 7680 x 4320 pixel natív felbontás (kb. 33 millió pixel), 25.000 ANSI lumen fényáram, lézer-foszfor fényforrás. Az alaptechnológia a 3-chipes DLP, 1,38”-es DarkChip DMD chipekkel és a Digital Projection ColorMax™ technológiájával.

 

projektor.hu

‹‹‹ További Hírek