Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

Jönnek a 4K Blu-ray lemezek?


2014. december 27.

 

A Blu-ray Disc Association várhatóan 2015 tavaszán vagy nyarán kezdi meg 4K optikai lemeztechnológiájának licenszelését. Ez azt jelenti, hogy 2015. III.-IV. negyedévében számíthatunk az első 4K Blu-ray lejátszók megjelenésére.

 

A lemez- és lejátszógyártók arra számítanak, hogy a fogyasztók még sokáig elégedetlenek lesznek az internetszolgáltatók által nyújtott lehetőségekkel, ezért az érdeklődés a fizikai hordozó felé terelődik. A 4K Blu-raynek azonban többet is ígér: az új specifikáció drámai módon megnöveli a színterjedelmet, továbbá nagyobb dinamikatartományt kínál. Az új formátum a 4K videót 60 kép/s mellett jeleníti meg.

 

Egyelőre az új formátum a létező 50 GB kapacitású lemezeket használja, azonban már a nagyobb kapacitást is kilátásban helyezték, továbbá a H.264/AVC-ről áttérnek a H265/HEVC-re. Mivel Hollywood támogatja az új technológiát, a DRM technológiát is frissíteni fogják a jogosulatlan másolás megakadályozására.

 

4K-Blu-ray.jpg

‹‹‹ További Hírek