Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

Két új Colorific SmartEco projektor a BenQ-tól


2015. december 19.

 

A BenQ America Corp. bejelentett két új „Colorific” projektort, a TH670-es és MH741-es típusokat. A „Colorific” a BenQ szótárában a színhűségre utal, ugyanis a cég egy ideje elsődleges feladatának tartja, hogy a fennálló szabványoknak minél tökéletesebben megfelelő, színhű készülékeket hozzon piacra. Igaz, az elnevezés a kifejezetten Észak-Amerikában forgalmazott típusokra vonatkozik, de az ekvivalens típusok remélhetőleg hamarosan Európában is megjelennek.

 

Az otthoni szórakoztatásra és üzleti alkalmazásra egyaránt alkalmas készülékek 1080p képminőséget nyújtanak, fejlett szolgáltatásokkal és 3D képességekkel. 10 W-os beépített hangszórót tartalmaznak, MHL protokollon keresztül okoseszközökkel kommunikálnak, és a BenQ SmartEco technológiájával a lámpa élettartamát 10.000 órára sikerült növelni (TH670).

 

Néhány további adat: a kontrasztarány 10.000:1, a fényerő 3000 (TH670), illetve 4000 (MH741) ANSI lumen. A TH670-et inkább otthoni szórakoztatásra, az MH741-est pedig közepes vagy nagy konferenciatermekbe, osztálytermekbe ajánlja a cég.

Mindkét projektor már kapható, az áruk 999, illetve 1899 dollár.

 

BenQ-TH670.jpg

‹‹‹ További Hírek