Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

Két új kompakt lézerprojektor a Sonytól


2020. november

 

A Sony november 18-án bejelentett két, a saját kategóriájukban leginkább kompakt lézerprojektort, a VPL-PHZ60 (6000 lumenes) és a VPL-PHZ50 (5000 lumenes) modelleket. A két új projektor a kiváló képminőséget egyesíti a rugalmassággal és a megbízhatósággal.

 

01.png

 

Ezek a projektorok ideálisak az intézményi, oktatási és szórakoztatási alkalmazásokhoz, súlyuknak és méretüknek köszönhetően. A VPL-PHZ60 a legkisebb* WUXGA 3LCD lézerprojektor ebben a fényerő-kategóriában. Kis és közepes méretű konferencia- és osztálytermekben, továbbá múzeumokban és nyilvános szórakoztató helyszíneken való használatra optimalizálták, tekintettel a széles lens shift tartományra és az intelligens beállítási módra.

 

02.png

 

A projektorok az ismert Sony technológiát, a Reality Creation-t is alkalmazzák, amivel tisztábbá, élesebbé tehető a kép anélkül, hogy a digitális képzaj növekedne. A 3LCD lézertechnológia alkalmas a fényesség és a színhűség hosszú idejű fenntartására. A pontos színvisszaadást támogatják a jelfeldolgozó engine gradációs képességei.

A VPL-PHZ60 és a VPL-PHZ50 készülékeket az egyszerű használhatóság és az installációs rugalmasság szem előtt tartásával tervezték. A súlyuk kb. 7 kg, a magasságuk kevesebb, mint 10 cm, az 55%-os függőleges lens shift pedig szintén a legnagyobb a kategóriában, így könnyedén megfelelnek a különféle installációs kihívásoknak.

 

03.png

 

„A Sony elsőként 2013-ban elsőként hozott piacra lézeres 3LCD projektort, és a fejlesztés és a kínálat bővítése azóta is folyik.” – mondta Robert Meakin, a Sony Professional Europe üzleti projektorok európai termékmenedzsere. „Mivel a portfoliónkat szélesítjük, új sztenderdeket állítunk fel, miközben a piaci igényeket kielégítjük. A VPL-PHZ60 és a VPL-PHZ50 átgondolt tervezés eredménye, így a vevőknek kompakt formában nyújtanak nagy fényerőt, megbízhatóságot és rugalmasságot. Ezek az új modellek így kettővel több impresszív opciót jelentenek a felhasználóknak, ami további segítséget ad a sajátos igényeknek és anyagi lehetőségeknek legjobban megfelelő projektor kiválasztásához.”

 

Ezen felül a Sony egyedi képfeldolgozó engine-je, amely az új Bright View funkción keresztül lehetővé teszi élénk és jól látható kép vetítését még világos környezetben is, miközben az RGB egyensúlyt minimális eltolódással megtartja. A videojel pixelenkénti detektálásával és a folyamat dinamikus optimalizálásával javul a kontraszt, és megmarad a jó színvisszaadás.

 

A Sony technológiáját a tartósság és a megbízhatóság fémjelzi. A VPL-PHZ60 és a VPL-PHZ50 lehetővé teszi a felhasználónak a vetítési módok megválasztását az installálás helyétől és a használati céltól függően, így optimalizálható a teljesítmény, a maximális élettartam és a megbízhatóság. Az elhelyezéshez tartozó presetek automatikusan beállítják a képminőséget, a lézerforrás fénykibocsátását és a hűtőrendszert, miközben az alkalmazható Advanced Intelligent Setting funkció egyszerűsíti az installációs folyamatot a környezethez idomuló legjobb konfiguráció választásával.

 

04.png

 

A tervek szerint a VPL-PHZ60 és a VPL-PHZ50 2021 januárjától lesz elérhető. További információ ezekről az új projektorokról és más Sony lézerprojektorokról: https://pro.sony/en_gb/

 

Forrás: Sony Professional Europe

‹‹‹ További Hírek