Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

Két új projektor az Acertől


2017. szeptember

 

Eltérő felhasználási területre szánt két új projektort mutatott be az Acer: a VL7860 a minőségi házimozizáshoz, a P8800 pedig a nagy teljesítményt igénylő helyszínekre készült.

 

VL7860

 

Az UHD-4K natív felbontású projektor a Texas Instruments XPR technológiáját alkalmazza a hatalmas felbontású kép megjelenítésére. Maximális fényereje 3000 ANSI lumen, on/off kontrasztaránya 1 500.000:1. Képminősége megfelel a Rec.790 színtér követelményeinek, bár alapszínei szélesebb színtartomány leképezésére is alkalmasak. A gyors mozgások minőségét javíthatja az AcuMotion képinterpolációs technika. A projektor zoomátfogása 1,6x-es.

 

A VL7860 HDR kompatibilis, azaz a hagyományosnál szélesebb dinamikatartományt biztosít. 2 db 5 W-os hangszóró is be van építve a projektor házába, ha netán a vetítés helyén nem lenne kéznél külön hangrendszer.

 

A gyártó közlése szerint a VL7860 a világ jelenlegi legkisebb UHD-4K lézerprojektora. A fényforrás élettartama elérheti a 20.000 órát is.

 

acer_vl7860.jpg

 

P8800

 

Az 5000 lumenes P8800 projektor ugyancsak a Texas Instruments 4K DLP chipjével készült, amely valójában „fél 4K” natív felbontású, de az XPR pixeleltolásos technológiával valódi UHD-4K felbontást tud. On/off kontrasztaránya 1 200.000:1.

 

acer_P8800.jpg

 

Kezelése meglepően egyszerű, a LAN csatlakozó segítségével „multiuser”, azaz többfelhasználós módban működtethető. A projektor zoomtartománya 1,96x-os.

‹‹‹ További Hírek