Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

Kétprojektoros házimozi


December 8.

 

Ha valaki két projektort szerel a házimozi szobájába, a legtöbb esetben azért teszi, mert 3D képek nézésére szeretné használni a vetítőket. Nem így a képen látható házimozi létrehozója, akinek a célja a lehető legtöbb különféle videoformátumhoz való alkalmazkodás volt a célja, és ezt 2 géppel vélte a legjobban megvalósíthatónak. A 13 fotelt tartalmazó moziszobában 3,8 m széles vászonra vetítenek a gépek. Az egyik projektor a Digital Projection Lightning 30-1080p típus, a másik pedig a dVision 1080p gépe. Ez utóbbi az alapgép, 2500 ANSI lumen fényerővel és 6000:1-es kontraszttal. A Lightning 30-1080p egy „kirobbanó” fényerejű, 15000 ANSI lumenes Full HD projektor, 2000:1-es kontrasztaránnyal.
A két projektor nem kevesebb, mint 14 különböző forrást kezel, továbbá ötféle képarányt (formátumot).
A híradás nem szól arról, hogy ezt miért nem lehetett egy projektorral megvalósítani, de a tervezőnek nyilván megvolt az oka rá, hogy ezt a különleges megoldást válassza.

ketprojektoros_hazimozi.jpg

‹‹‹ További Hírek