Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

LED projektor a Samsungtól

LED projektor a Samsungtól  -  A Samsung bejelentette SP-P410M típusjelű projektorának megjelentetését. A rendkívül kompakt vetítő LED-eket használ fényforrásként, amelyek becsült élettartama 30000 óra fölötti.


Samsung.jpgA Samsung bejelentette SP-P410M típusjelű projektorának megjelentetését. A rendkívül kompakt vetítő LED-eket használ fényforrásként, amelyek becsült élettartama 30000 óra fölötti. A vetítő fényereje 170 ANSI lumen, kontrasztaránya 1000:1, felbontása SVGA (800 x 600). Szabványos RGB, kompozit és S-Video csatlakozókkal van felszerelve, továbbá USB bemenettel a PC nélküli prezentációhoz. A P410M egyike az első „zsebprojektoroknak”, amelyek trapéztorzítás-korrekcióval rendelkeznek. A Samsung valójában már kihozta ezt a projektort Európa egyes országaiban. A cégnek szándékában áll a kínai forgalmazás is, 1172 USD áron.

‹‹‹ További Hírek