Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

Lenovo futurisztikus okostelefon-projektor kombináció


2015. június 15.

 

A pikoporjektorral egybeépített okostelefon nem számít újdonságnak, de idáig ezeket a készülékeket inkább afféle „játékszernek” tekintették, amellyel ugyan lehet fotókat, videókat és dokumentumokat a falra vetíteni, de igazából a gyakorlati hasznosságuk megkérdőjelezhető.

 

Most a Lenovo azzal az izgalmas ötlettel állt elő, hogy a smartphone-ba épített projektor mondjuk az asztal lapjára vetítsen, és az így létrehozott érintőfelületen elvégzett interaktív beavatkozás valódi utasításokká alakuljon át a telefon számára – más szóval pl. egy nagyméretű vetített billentyűzetről tudjuk kezelni a telefont. Egy másik példa lehet egy zongora billentyűzetének kivetítése, amelyet azután zene komponálására használhat a telefon tulajdonosa.

 

A Lenovo egyelőre az ötletet mint kutatási területet mutatta be, és nem tudni, hogy valóba lesz-e belőle fogyasztói termék, de az idea minden esetre figyelemre méltó.

 

lenovo-smart.jpg

‹‹‹ További Hírek