Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

LG CineBeam újdonság: PF610P hordozható LED projektor


 

2021. november

 

Az LG USA bejelentette az LG legújabb CineBeam Full HD LED projektorát, a PF610P-t, amely kiváló képminőséggel dicsekedhet, emellett a hordozhatóság kényelmét is nyújtja. Hamarosan Európában is kapható lesz, az amerikai ára 849.99 USD.

 

04.jpg

 

Az elérhető képátlóméret 120”, a maximális fényerő 1000 lumen. Érdekesség, hogy a LED fényforrás négycsatornás, ami kivételes tisztaságot, kontrasztot és színeket biztosít. A fényforrás extrém megbízható és robusztus, az élettartam 30.000 óra.

 

Az elhelyezést megkönnyítendő, a projektor mind a négy sarokban el tudja végezni a trapézkorrekciót. Emellett az 1,195:1 vetítési arány lehetővé teszi nagy méretű kép vetítését viszonylag közelről, így bármilyen szoba „mozivá” varázsolható.

 

A projektor futtatja az LG legújabb webOS 5.0 platformját, aminek köszönhetően gyorsan elérhetők a népszerű streaming szolgáltatások, mint a Disney+ és a YouTube. Kompatibilis az Apple AirPlay2-vel, illetve az Android használók részére a MiraCast-tal, ami lehetővé teszi a mozi minőségű megosztást az okostelefonokról és a tabletekről.

 

projektor.hu

‹‹‹ További Hírek